BejelentésSzínezd Újra
Önfejlesztő közösség

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

SZÍNEZD ÚJRA - Önfejlesztő közösség

 

Nincs más hátra, mint előre! Smile

 

Éppen itt az ideje, hogy ne csak beszéljünk bizonyos dolgokról!
Itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépjünk!
Itt az ideje az összefogásnak!

Vannak dolgok, amikről nem elég csak beszélni, és olvasni. A leckéket, a megtanultakat át kell tudni ültetni a gyakorlatba....

Mindenki jó valamiben, mindenki valamiben tud olyan egyedig és értékeset felmutatni, amivel önmagában nem biztos, hogy tud manapság érvényesülni, viszont lehet, hogy egy vagy pár ember másféle egyediségével kiegészítve már tudunk olyan értékeket teremteni az életünkben, ami mindenki javára válik.

Meg kell tanulnunk használni, felhasználni azokat a képességeinket, amikben igazán jók vagyunk arra, hogy egy olyan életet teremtsünk magunknak, amiben szeretünk élni.
Továbbá fejlődnünk kell még azokban a dolgokban, amelyekben egyenlőre kevésbé vagyunk jók, amelyen még tudunk fejleszteni.

Nekünk kell megkeresni életünk problémáira a megoldásokat az élet minden területén!
Keressük hát meg a megoldásokat, keressük meg a lehetőségeket!
... és aki keres, az talál is!!! Smile

 

Egy olyan közösséget szervezünk (első körben Budapesten, aztán pedig vidéken is), ahol a közösség tagjai már nem óhajtják magukat áldozatnak tekinteni, és megpróbálnak minden tekintetben segíteni önmaguknak, és másokban.


Felelősséget kell vállalnunk a életünkért egyéni szinten, a nemzet szintjén és az egész emberiség szintjén. A felelősség felvállalásával pedig magunkhoz ragadjuk az irányítást is.


Észre kell vennünk, hogy mennyi mindent tehetünk önmagunkért és másokért is, azáltal, hogy mindenki másvalamiben tud felmutatni valami kiemelkedőt, valami hasznosat.


Akit érdekel, az egy nagyon komoly feladatra fog vállalkozni, ugyanis szándékainak ezen kinyilvánítása által egyre koncentráltabban fogja kapni azokat a feladatokat, amelyek megoldásához meg kell tanulnia valamit. Ez egy páratlan lehetőség lesz a gyors fejlődésre, az összefogásra, a bizalomra, a szeretetre, a felelősségvállalásra, a célkitűzésre, az időgazdálkodásra, önmagunk megismerésére, az elfogadásra, az elengedésre, a megbocsátásra a közös értékteremtésre, és mindezt a gyakorlatban.

Mahatma Gandhi-tól származik a következő nagyszerű idézet:
"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban."

Most itt lesz a lehetőség, hogy amire olyan büszkék vagyunk, a magyar leleményességünk, az többnyire ne csak a szavak szintjén valósuljon meg.


Aki csatlakozik hozzánk, az személyiségfejlődésében óriási tudatos változásokra számíthat, ha ő is úgy akarja, ha elfogadja a segítségünket, és ha szereti annyira magát és az életét, hogy hajlandó tenni is azért, hogy jól érezze magát a bőrében.


Nem lesz könnyű!!!!! Nem is áltatok ezzel senkit, sőt….. nagyon nehéz lesz, de nem lesz lehetetlen, és ezentúl egymást mindenben támogatva tudunk majd előrébb jutni az élet minden területén.


Azért születtünk ide a Földre, hogy tanuljunk, hogy fejlődjünk, és az sem véletlen, hogy most itt vagyunk, hogy itt élünk…… és azért jöttünk éppen ide, mert tudtuk, hogy milyen feladatokkal kell majd szembenéznünk, és azért, mert tudtuk, hogy meg tudjuk csinálni, hogy képesek vagyunk helyt állni, magunk és mindenki más javára.
Véleményem szerint valami ellen fellépni hasztalan, ugyanis nem visz előrébb, olyan mintha a figyelmünket egyfolytában a gondok felé fordítanánk, ami viszont soha nem fog megoldásokat hozni. Helyette inkább VALAMI MÁS MELLETT kellene fellépni, ami az álláspontunk szerint előre mutat. Egyszerűen például ezt úgy is mondhatnám, hogy nem a háború ellen kellene szót emelni, hanem a béke mellett.
Arról sokan nagyon szépen szónokolnak, hogy mit nem szeretnének, és hogy ki mikor mit rontott el, azt viszont egyre kevesebbszer hallom, mit is szeretnének, és hogy az eddig elkövetett hibákat milyen módon lehetséges kijavítani. Azt pedig még kevesebbszer, hogy mindezt milyen eszközökkel szeretnék elérni úgy, hogy igyekeznének mindenki érdekét szolgálni.


Most itt lesz a lehetőség, hogy összefogjunk, hogy új értékeket teremtsünk minden szinten.
Együtt minden lehetséges, együtt olyan energiákat tudunk mozgósítani közös cél érdekében, amire most még lehet, hogy magunk sem gondolnánk.
Elkezdődött.....
Csatlakozz hozzánk Te is! Smile


 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!